top of page
Mònica-2 (1)_edited.jpg

La travessa dels Ports,
l'aventura del Delta!

parc natural dels ports, parc ntural del delta

Per als que vulgueu ampliar la vostra estada per la Catalunya sud, us proposem la descoberta de dos Parcs Naturals. Entre els 0 i els 1.442 m per sobre del nivell del mar, us acompanyem pels paratges més emblemàtics de les Terres de l'Ebre, declarades Reserva de la Biosfera per la UNESCO, gràcies a la seva riquesa paisatgística, a la representativitat dels seus ecosistemes mediterranis i al seu model de conservació de la biodiversitat.

Us proposem un viatge que combina muntanya i mediterrani.

distàncies (1)_edited.jpg

El vostre viatge

Al sud de Catalunya, hi ha un lloc on encara es pot sentir la vida rural lligada a la natura, on es pot caminar durant dies sense creuar-se amb ningú. Un indret on gaudir de la muntanya i del mar, a 50 km de distància. Dos parcs naturals amb dos ecosistemes molt diferents.

Parc Natural dels Ports

Comencem aquest viatge amb una travessa de 3 dies pel Parc Natural dels Ports. Aquest massís calcari és un autèntic tresor geològic, botànic i faunístic. 800 quilòmetres quadrats de naturalesa salvatge, amb una complexa geografia esculpida per frondoses valls i vertiginosos barrancs.

Parc Natural del Delta

Un cop finalitzada la caminada, Port Nomada us ha preparat dos dies d'immersió al Parc Natural del Delta de l'Ebre, amb diferents activitats per conèixer i apreciar la zona humida protegida més gran de Catalunya: 7.736 hectàrees on els arrossars canvien de color segons l'estació i unes 350 espècies d´aus.

Programa

DIA 1: Dia d'arribada a la bonica població de Beseit. La vostra guia es reunirà amb vosaltres a l'hotel per informar-vos sobre la ruta, el temps i les condicions. Podreu comprovar amb la vostra guia que disposeu de tot l'equip necessari i preguntar-li qualsevol dubte que tingueu.

DIA 2: Primer dia de travessa! L'itinerari us portarà per la part més salvatge d'aquestes muntanyes fins a Font Ferrera, un encantador refugi situat al mig del bosc.

Distància : 11.9 km

Desnivell: +742 m -2355 m

Altitud màxima: 1174 m

Altitud mínima: 670 m

Temps de marxa: 4-7 h

DIA 3: Direcció Caro! Aquesta etapa us portarà a la part més alta del massís, on el panorama és prestigiós. Descobriràs la impressionant Cova de Vidre i coronaràs el cim del Caro (1.442 m), el punt més alt del massís.

Distància : 18.3 km

Desnivell: +725 m -773 m

Altitud màxima: 1241 m

Altitud mínima: 983 m

Temps de marxa: 5-8 h

DIA 4: 

Última etapa! De Caro a Beseit. Recorrereu senders que serpentegen per la capritxosa orografia del terreny. Profunds barrancs i espectaculars formacions rocoses. Un merescut descans a l'hotel on va passar la primera nit.

Distància : 18.2 km

Desnivell: +460 m -919 m

Altitud màxima: 1241 m

Altitud mínima: 666 m

Temps de marxa: 5-8 h

DIA 5: Trasllat al Parc Natural del Delta (aprox. 1 hora 15 minuts). Visita amb vehicle per conèixer els exòtics ecosistemes del Delta de l'Ebre, la seva riquesa ornitològica i la vida dels seus habitants lligada al cultiu de l'arròs. Allotjament en un hotel de la localitat costanera de l'Ampolla.

DIA 6: Segon dia al Delta! Descobreix-lo amb caiac o amb bicicleta, a través de les rutes més espectaculars, per terra o per aigua!

DIA 7: Fi de l´estada! Gaudiu d'un esmorzar amb els vostres companys d'aventura. No oblideu intercanviar adreces de correu electrònic per compartir fotos del viatge.

Si esteu interessats, no dubteu en contactar amb nosaltres. Us enviarem el dossier amb tot el programa detallat i amb tota la informació tècnica de cada etapa: desnivell, distància, dificultat, punts d'interès, material necessari, etc.

Al dossier trobareu informacions d'interès com les indicacions per arribar al punt de partida de la travessa, els allotjaments, les visites guiades, etc.

SI NO NECESSITEU ALLOTJAR-VOS LA PRIMERA O LA ÚLTIMA NIT, ADAPTEM EL PRESSUPOST!

7 dies

DIA 1 Arribada

DIES 2, 3, 4 Trek PN dels Ports

DIES 5, 6 Visita PN del Delta

DIA 7 Comiat

EL TREKKING

Etapes : 3

Distància : 48.4 km

Desnivell: +1926m

Nivell físic : Sostingut. És capaç de caminar entre 15 i 20 km i pujar almenys 800 m diversos dies seguits.

Nivell tècnic: Moderat

PREUS

Els preus variaran depenent del nombre de persones que conformin el grup.

PREUS SENSE TRANSPORT (podem ajudar-vos a gestionar-lo).

Grups de 4 persones --> 887€ persona

Grups de 5-6 persones --> 845€/persona

Grups de 7-10 persones -->  785€/persona

INCLOU:

- Rebuda i allotjament de la primera nit en règim de mitja pensió per tal de l'endemà iniciar la travessa al Parc Natural dels Ports.

- 2 nits d'allotjament  en refugis en règim de mitja pensió. (pícnic per a l'etapa no inclosa. Podeu portar el vostre propi menjar i també es pot encarregar)

- 4 nits d'allotjament en hotel en règim de mitja pensió (beguda del sopar no inclosa)

- Dues activitats guiades per empreses col·laboradores de Port Nòmada + acompanyament i traduccions de la guia, durant els dos dies d'estada al Delta.

- Dinars dels dos últims dies, en restaurants del Delta de l'Ebre.

- Planificació, preparació i acompanyament de la ruta per una guia de muntanya UIMLA.

- Assessorament previ a l'activitat.

- Assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

NO INCLOU:

- Desplaçament fins al punt d'inici/final de la ruta ni transport entre els dos Parcs Naturals.

- Material necessari per al trekking.

- Despeses ocasionades per l'abandonament de la ruta per part del client (excepte accidents).

- Consumicions i despeses fora dels menús inclosos en la mitja pensió. 

- El preu dels refugis no inclou el pícnic per a les diferents etapes. Podeu portar el vostre propi menjar o encarregar-lo a cada refugi/allotjament.

- Transport de motxilles durant la travessa (podeu contractar-lo).

- Qualsevol servei no especificat com inclòs. 

SOL·LICITA EL
PROGRAMA COMPLET

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu ràpidament per donar-te tots els detalls de la travessa.

bottom of page