top of page
orientació, circuit, balises, rogaine

30 de setembre-1 d'octubre
Què tal el teu sentit
de l'orientació?

L'orientació és una activitat lúdica practicada en plena natura. Es pot practicar individualment o en grups. Gràcies a un mapa detallat, realitzareu un recorregut per trobar les balises. Cada balisa està equipada amb una pinça que permet marcar el vostre mapa i validar que heu passat per allà. Cada pinça és diferent.

DESCRIPCIÓ: Instal·lem un circuit amb 20 balises. Haureu de trobar el màxim de balises en un temps concret. El circuit és curt i fàcil. Està pensat per fer en 2h aproximadament. No fa falta cap preparació física concreta. Simplement, ser una persona activa i que li agradi caminar i gaudir de la natura. Recomanem fer el circuit per parelles o petits equips.

MATERIAL NECESSARI:

Una brúixola cartogràfica, com a mínim una cada 2 persones (és la de base de plàstic transparent). Són les més econòmiques, les podeu trobar per menys de 10€.

- Llapis i regle.

- Una motxilla petita amb aigua, telèfon mòbil, i alguna peça d'abric. El calçat ha de ser adequat per caminar per la muntanya.

 

Nosaltres us donarem els mapes. 

SEGURETAT: La zona per on transcorre el recorregut és molt segura i fàcil. A més, portareu el telèfon mòbil, amb el qual ens podreu trucar en qualsevol moment.

DIRIGIT A: Grups de persones amb o sense coneixements d'orientació, que vulguin gaudir d'una experiència diferent a la muntanya. És ideal per a grups, famílies, empreses o associacions, etc.

Mínim 8 anys.

Tria la teva opció

bottom of page